Партньорство

Кои са съществуващите партньори на Ейджи Бизнес Лаб ЕООД, които предлагат BUSSARE на българския пазар?

Пълен спиксък с партньорите на Ейджи Бизнес Лаб ЕООД може да намерите в страницата НАМЕРЕТЕ НИ

Мога ли да стана партньор на Ейджи Бизнес Лаб ЕООД и да предлагам BUSSARE?

Относно възможните форми на партньорство и конкретните търговски условия за предлагане на дръжки за врати BUSSARE може да се свържете с нас по e-mail на bussare@agbl-ltd.eu

Доставки

От къде се доставят дръжките за врати BUSSARE?

Ейджи Бизнес Лаб ЕООД поддържа цялата колекция от дръжки за врати BUSSARE на склад в България. Доставките към България се осъществяват от централния склад на производителя за Европа, намиращ се в Будапеща, Унгария. Това гарантира кратки срокове за доставка и осигурени наличности от всички модели и цветове

В какъв срок се осъществяват доставките към партньорската мрежа?

Всички дръжки, налични в България, се доставят в рамките на два до три работни дни при спазване на следните правила за доставка: при поръчки, постъпили до 17ч, дръжките се експедират на следващия работен ден и се доставят в рамките един или два работни дни до обект. Поръчки, постъпили след 17ч, се третират като поръчки от следващ работен ден и се експедират съгласно горецитираното правило.

Дръжки, които не са налични в България, се доставят в рамките на 7 работни дни след заявката.

При намаляващи наличности на модели в централния склад в Будапеща, Унгария Ейджи Бизнес Лаб ЕООД уведомява своевременно партньорската мрежа.

Гаранция и рекламации

С каква гаранция се предоставят дръжките BUSSARE?

Дръжките от колекция CLASSIC се предлагат с функционална гаранция от 3 г. и са тествани на 150,000 цикъла на отваряне, които пружинния механизъм преодолява безпроблемно.

Дръжките от колекция COMFORT се предлагат с функционална гаранция от 5 г. и са тествани на 250,000 цикъла на отваряне, които пружинния механизъм преодолява безпроблемно.

 

Какви са условията за реализиране на рекламация?

Дръжки, проявили функционални проблеми в рамките на гаранционния срок, се подменят от Ейджи Бизнес Лаб ЕООД след представяне на дефектиралата дръжка и документ, удостоверяващ датата на покупката (фактура, касова бележка, приемо-предавателен протокол или стокова разписка).

Дръжки с декоративни повърхностни дефекти (надрасквания, люспи по защитния покривен лак, несъостветствия в цвета с аксесоарите или с други дръжки от партидата) се подменят преди извършване на инсталацията и трябва да бъдат върнати в оригинална опаковка и документ, удостоверяващ доставката (фактура, касова бележка, приемо-предавателен протокол или стокова разписка).